2-2 (66) Herman Schmidt (ass Billy Svenske)
3-2 (67) Herman Schmidt (ass Martin Hedvåg)
William Nilsbeck, Hannes Törnqvist, Sam Dada
Johan Brorsson, Martin Hedvåg
Avb: Hjalmar Carlsson, Herman Schmidt, Johannes Eliasson, Andreas Palm, Linus Strömgren, Billy Svenske, Murtaza Nazari

Oavgjort i höststarten.
Torpa startade upp hösten med en u-match när Liatorp/Eneryda gästade Skogsängen. Båda lagen tog matchen som en förberedelse inför en spännande höst i femman och hade därför starka uppställningar. TIF startade hyfsat men efter 20-25 minuter gjorde LEIF två mål och det var tufft läge. Hemmalaget spelade slarvigt och matchovana lyste igenom. Rättvis ledning för LEIF i paus.
Många byten efter paus och det blev bättre fart på TIF. Tidigt hörnmål av Axel och Torpa var på g. Pigga juniorerna Herman och Billy sprang på allt och det gav utdelning. I en snabb omställning nätade Herman efter pass från Billy och vi var i kapp. Minuten senare frispelade Martin en fristående Herman och matchen var vänd. Det såg ut bli seger men med tre minuter kvar kunde LEIF kvittera. Rättvist om man ser till hela matchen. En jämn match där vi hade varsin halvlek och oavgjort var logiskt. En jämn insats men Herman och Billys inhopp är värt beröm. Träningsläger väntar i helgen innan det blir ny u-match på tisdag när Agunnaryd kommer till Skogsängen.